Fra Våganavisa:

Fredag 3. juli åpner Galleri Skrova årets sommerutstilling.

Fredag 3. juli åpner Galleri Skrova dørene etter å ha vært stengt hele våren. Årets gjesteutstiller er Kari Rindahl Endresen fra Tromsø.

– Utstillingen ble født for to år siden, da jeg endelig fikk besøkt Skrova. Da åpnet de galleriet for meg og vi fikk en veldig god tone. Det førte til at jeg ble invitert dit. Nå har det gått to år siden det møtet og jeg har jobbet med den utstillingen. Det har vært en rar vår, men jeg har klamret meg til at denne utstillingen ikke skulle bli avlyst, så jeg har hatt jevn kontakt med Monica Ellingsen, forteller Kari Rindahl Endresen. Endresen har vært mye i Svolvær og malt, og det er en lokal svolværing som har vært sentral i hennes kunstkarriere.

– Dagfinn Bakke har vært en stor inspirasjon for meg. Han har vært en god samtalepartner og veileder. Nå gleder jeg meg veldig til å åpne utstillingen på Skrova!

Les hele artikkelen